Over BASE Level

Kleding is zo veel meer dan alleen de stof die u draagt en wij begrijpen dat. Daarom ontwerpen wij mode met een eigen karakter. Sportieve en vrouwelijk kleding die eindeloos gecombineerd kan worden, voor de vrouw met een maatje meer. Fijne stoffen, sprekende kleuren en een eigenstijl; dat is waar Yesta voor staat.

Wij bieden jaarlijks zes verschillende seizoenscollecties en een basiscollectie aan in de maten 44 t/m 60. Buur Fashion Buur Fashion ontwikkelt de collecties van Yest en Yesta. Yest richt zich op de moderne vrouw met flair met maat 36 – 48 en Yesta richt zich op de zelfverzekerde en modieuze vrouw met een maatje meer, 44 – 60. Buur Fashion heeft het hele proces – van ontwerp tot eindproduct – in eigen beheer.

Hierdoor kunnen er zowel van Yest als Yesta zes collecties per jaar gepresenteerd worden. En altijd ingespeeld op de laatste trends en de wensen van de klanten die Yest en Yesta dragen. Door deze directe lijnen is het mogelijk de kwaliteit van onze merken heel goed te beheren. In onze eigen showroom in het Modecentrum Almere laten we bij de presentaties van onze collecties telkens weer zien dat we met elkaar streven naar een perfect eindproduct, waar onze klanten tevreden over zijn en blijven. Veilige werkomgeving en eerlijke arbeidsvoorwaarden De fabrieken die Yesta kleding produceren zijn gevestigd in Turkije en China. Alle leveranciers en fabrikanten die voor Yesta werken, moeten voldoen aan de Code of Conduct.

Hierin staat onder meer vastgelegd dat de arbeidsomstandigheden voor de werknemers eerlijk zijn, dat zij recht hebben op vakantie en verzekeringen en dat er geen kinderarbeid wordt toegepast. Ook wordt geen schade toegebracht aan de flora en fauna. De fabrieken worden geregeld geïnspecteerd om te controleren of deze regelgeving wordt nageleefd.


Lookbook High Summer 2021

Downloaden

Impressie BASE LEVEL Collectie

BASE LEVEL SUMMER 2021 Lookbook